8 mei 2021, Hasselt - Vandaag gaan de terrassen weer open, niet alleen voor de horeca een mooie dag, maar ook voor de jongens van de start-up Coachall. Jesse, Niels en Tom maken alvast plannen in hun nieuwe zaak.

Alexander De Croo biedt de drie jonge gasten hoop. « Wij kunnen binnenkort onze klanten eindelijk in levende lijven ontmoeten », glimlacht Niels Moons. Alexander de Croo kondigde de verdeling van 8 miljoen vaccins aan in komende weken. « Wij kijken er naar uit om ons 1-jarig bestaan op restaurant te vieren, liefst een goed restaurant. Limburg telt heel wat culinair talent en het mag eens gek zijn, we hebben niets dan gewerkt het afgelopen jaar. » zegt Jesse Sampermans.  Wij schreven ons alvast in op Q-vax. Als dertigers hopen we binnen enkele weken onze vaccins te ontvangen.

 

De jongens zijn trots. Ze startten eind 2019 in bijberoep. We merkten dat heel wat Limburgse bedrijven nood hadden aan kwalitatieve begeleiding in digitalisering. In Maart startte de lock-down en plots werkte iedereen thuis. In heel wat Limburgse bedrijven werd nog met papieren administratie gewerkt, maar met veel werknemers die thuis werkten, konden deze hun klanten enkel nog digitaal benaderen. We kregen de aanvraag van een zwembadbouwer die plotsklaps een veelvoud aan aanvragen te verwerken kreeg. Wij zorgden voor digitalisering van hun facturatie en project-opvolging. In december bouwden we op 1 week tijd een webshop voor een traiteur die met Kerst wilde leveren. Dit was onze eerste webshop, we hebben toen een week dag en nacht gewerkt, mét succes. Ook vanuit de bouw kwamen diverse aanvragen. Wij kregen van 4 verschillende asbest firma’s aanvragen binnen. Heel wat particulieren en bedrijven startten verbouwingen in 2020 en 2021. Wij digitaliseren de project-opvolging en administratie. « Minder papierwerk, is meer tijd om écht te ondernemen », voegt Tom Wouters toe.

 

De jonge start-up kijkt met een positieve blik vooruit. 2021 werd goed ingezet, klanten kiezen voor kwaliteit en dat bevestigd voor ons dat er heel wat potentieel zit in Limburg. Onze bedrijfswagens komen na lang wachten aan bij de leverancier. Vanaf dan kunnen we écht beginnen en nieuwe klanten in levende lijven ontmoeten. De Limburgse bedrijven zullen snel weer floreren en voor optimalisatie kunnen ze steeds bij ons terecht voor advies.

https://blog.teamleader.nl/testimonial-coachall

Wilt u ook weten wat Teamleader voor uw onderneming kan betekenen?


  • Alle relevante bedrijfsinformatie op één centrale locatie
  • Online offertes en facturen maken in een duidelijk overzicht
  • Gemakkelijk facturen verzenden en opvolgen
  • Koppel Teamleader met de software die uw bedrijf al gebruikt


Geschreven door

Ines Kefel

ineskefel@coachall.be