Klantbeheer

We integreren een CRM systeem op maat van uw bedrijf. Zo heeft u alle informatie van klanten en contacten op één plaats: zoals adressen, gemaakte afspraken en de gehele communicatiegeschiedenis.

Digitaal Documentbeheer

Gedaan met zoeken in uw archiefkast. Al uw documenten op een centrale, veilige plaats. Makkelijk zoekbaar en altijd bij de hand.

Digitale Facturatie

We automatiseren uw volledig facturatieproces. Automatische herinneringen sturen, betalingen controleren en periodieke facturen versturen zijn maar enkele van de vele mogelijkheden.

Digitale Contracten

Een volledig geautomatiseerd overeenkomstenproces. Gedaan met contracten uitprinten, tekenen en opnieuw scannen. We implementeren een digitaal rechtsgeldig e-signature proces. Heel snel en eenvoudig.

Data Synchronisatie

We implementeren software die de gegevens uitwisselt tussen applicaties en tools die uw bedrijf gebruikt. Bijvoorbeeld: Het contactformulier op uw website en uw CRM-programma, een binnenkomende betaling en uw MS-Teams chat, of in functie van een marketing activiteit. Dit alles rekening houdend met de laatste gegevensbeschermingswetgeving.

Training & Begeleiding

Efficiënter werken kan alleen maar als u en uw medewerkers vaste werkgewoontes ontwikkelen en een uitgebreide kennis hebben van uw tools en processen. Naast het implementeren verzorgen we ook uitgebreide trainingen en begeleiding.

klaar om de volgende stap te zetten?

klaar om de volgende stap te zetten?